torstai 17. tammikuuta 2013

shoppailua ja muita jutskia

Eilen Verppa tuli päivällä meille, sain tehtyä uuden verokortin (äidin puhelinavustuksella) netissä, laiteltua pyykkejä jne ku oli ekstrakädet täällä taas. Pehmeä lasku arkeen siis. ;)

Sit äiti ja iskäpuoli tuli iltapäivällä meille vauvavahdeiks ja päästiin Itikseen shoppailemaan Kallen kanssa. Kuus kassillista tuli taas osteltua kaikkea, lähinnä ruokaa ja ilmanraikastimia, mut kaikkee muutakin- turhaa ja ei-turhaa. :D
Löysin nää killerikengät Prismasta, hintaa oli -50% alennuksella 22e!! ♥ Saas nähä milloin näillä uskallan kävellä, nää on kunnon nilkanmurtamiskengät 10cm koroilla :D Mut niittejä ja ketjuja hei, oli pakko!
Pojalle ostin kaks yökkäriä (kaks ylintä kuvaa) ja Kalle osti noi tähtiMuumihousut. Itelleni löysin pääkallotopin. Vähän huonot kuvat, ku tajusin kuvata noi vasta pyykkitelineeltä. :D
Kaks viime yötä pojan kans on mennyt tosi hyvin, ainut vaan että kestää näköjään kaks tuntia aina saada se nukkumaan yöunille, joten pitää varmaan seiskan maissa ruveta sitä jo nukuttelemaan tästä päivästä lähtien..
Mutta siis- poitsu on nukkunu 4h, 3-4h ja 2h pätkät suunnilleen yöunina, eli tää mammakin on saanut nukkua jopa ehkä syvääkin unta! Jipii! 
Tänään ollaanki oltu sit koko päivä kahestaan, noustiin aamulla kymmenen maissa, aamutoimien jälkeen iskin pojan sitteriin ja sain tehtyä aamupalaa, syötyä ja juotua kahvia pojan ihmetellessä vieressä. Sit se nukahtikin siihen, tein muita kotihommia, ku odottelin, että se herää. Syötin, vaihdettiin vaipat taas ja lähdettiin tunniks vaunulenkille (jossa se yllättäen nukkuikin taas :D). Kotiin tultua poitsu jatkoi unia ja mä sain viikattua vanhat pyykit kaappeihin ja laitettua pesukoneen päälle, tiskarinki ehdin tyhjentää ja syömään välipalan (elämän pieniä iloja nykyään ;)!
Sit oli taas syötöt jne, poitsu taas sitteriin ja sain laitettua uudet pyykit kuivumaan. Jee!
Kiva päivä ollu siis tänään, kohta Kalle kotiutuu ja pääsen tekemään siskarikeittoa. 

Alla kuvia tältä päivältä. :)
Possuli 
Ilme xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti