maanantai 21. tammikuuta 2013

maanantai ja muuta läpäläpää

Ei menty leffaan eilen- vietettiin päivä rauhallisesti kotona. Tai no, käytiin me puolentoista tunnin Cittari- reissulla vauvan kanssa. :)

Tänään en jaksanu lähteä vaunulenkille, ni iskin poitsun tokaa kertaa partsille nukkumaan reiluks tunniks. Pari kertaa joutu käydä heijaamassa vaunuja ja antaa tuttia- mut muuten se nukku siellä ihan rauhassa. :)
Meinasin eka, että olisin käyny vihdoin papereita läpi ja laittanu ne mappiin, mut yllättäen päädyinki siivoomaan. :D
No, huomenna ehkä. Tai keskiviikkona- tai joskus. :D

Näköjään ollaan onnistuttu saamaan poitsulle ihan hyvä rytmi! Kolmisen iltaa meni, että rupes toimimaan. Iltaunille hän menee ysin jälkeen. Ysiltä iltamaito pullosta ja sit se yleensä nukahtaa ihan viimeistään 45min sen jälkeen, usein jo 21.30.
Vois ehkä aikaistaakin sitä tässä jossain vaiheessa, mutta ainaki toistaseks toi on oikein toimiva meille, koska mä en kuitenkaan osaa käydä aikasin nukkumaan ni herätään 9-11 maissa, poitsusta riippuen tietenki.
Päätin, että annan ton iltapullon nyt stressaamatta jonkin aikaa (vaikka kuukauden?) ja kokeilen sit jossain vaiheessa jos se pärjäis pelkällä tissillä sit ku toi rytmi on takoutunu sen kalloon. :D Jos ei, ni sit meijän iltarutiiniin kuuluu se pullo ja that's it. :)

Sunnuntain iltaherkku; vaniljajätskiä, kinuskikastiketta, kermavaahtoa ja suklaaströsseleitä. Omnomnom.

Tänään olin treenaamassa ekaa kertaa ikuisuuteen. Pilatesmix oli just sopivan rauhallinen näin pitkän treenitauon jälkeen ja ennen jälkitarkastusta (joka on vasta 12.2., haluun jo Zumbaan ja kiinteytykseen! :D)
Kalle hoiti poitsun iltaunille, ku tunti loppu vasta ysiltä. No, saan kerättyä lisää maitoa sille varastoon ku pakko pumpata kuitenki :D

Nyt tän päivän Salkkarit, iltapalaa ja sit varmaan sänkyyn. Huomenna isyydentunnustus! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti