keskiviikko 9. tammikuuta 2013

kiva keskiviikko :)

Tänään on ollut taas jotenki tosi kiva päivä, vaikkei mitään sen erityisempää oo tapahtunukaan.

Vauva veti tänään päivällä yli kolmen ja puolen tunnin unet, oli ihanaa kun sai rauhassa siivota ja syödä aamupalan. 
Niin ja tietty sain tänäänkin nukkua kaks tuntia ekstraa, ku Kalle nous poitsun kanssa taas aikasemmin. 
Unien jälkeen syötin poitsun ja lähdin puolen tunnin vaunulenkille samalla ovenavauksella, kun Kalle lähti Itikseen. Tyyppi oli hereillä tyytyväisenä puolet lenkistä, puolet nukkui ja jatkoi uniaan vielä hetken kotonakin. Sit oli taas syötön aika ja iskin pojun sitteriin sen jälkeen, meinas ruveta huutamaan mut kerroin ilmeistä päätellen niin jänniä tarinoita, ettei sit kiukutteleminen kiinnostanukaan=sain syötyä ja laitettua pyykit jätkän ihmetellessä vieressä ja kuunnellessa äidin höpinöitä, toivottavasti hoituu noin helposti useemminki noi hommat, varsinki ens viikosta lähtien ku ei oo tota apuria täällä...

Iltakin meni tosi kivasti ja vauva on ollut pääosin tosi hyvällä tuulella koko päivän. Kävin ite suihkussa Kallen ollessa poitsun kanssa (koneella. :D), tein ruoan ja samalla Kalle kylvetti poitsun. Nyt on koko perhe puhdas (tai no okei, kohta, Kalle on menossa suihkuun just :D), lakanat puhtaat, kämppä puhdas. Ihanaa. 

Oltais päästy tänään kattomaan Hobitti leffateatteriin, äiti soitti eilen illalla, että ne olis voinu tulla meille vahtii poikaa ja ne oli kattonut näytösajanki meille valmiiks, mut olis menny vähän kiireelliseks, ni päätin siirtää toiselle kertaa sen. (Ja mielummin siis siivosin ja vaunulenkkeilin, wtf :D)
Huomenna pääseekin sit tekemään 40min lenkin jo. En tiedä, viittiikö enempää, ku 10min/kerta pidentää noita lenkkejä?

Ollaan taas kaks päivää pärjätty ilman pulloa, kaks päivää sit jouduin jopa illalla antamaan 30ml, sitä aiemmin olikin taas nelisen päivää taukoa! Jee! :)

Rakkaus poitsua kohtaan kasvaa vaan päivä päivältä. En voi tajuta, että me kaks ollaan saatu aikaan tollanen! Lisäks on maailman ihaninta katella ku Kalle jutskailee poitsun kanssa, ne on niin söpöjä ja ihania. Mun rakkaudet. 

xD Toi vikan kuvan järkyttyny ilme, sillä oli silmät vielä enempi auki, mut mun puhelimen kamera on vähän hidas. Kauhee tohina sillä oli päällä ku kerroin juttuja :D

1 kommentti:

  1. Niin, siis kun siitä teidän leffailusta on ollu puhetta jo jonkin aikaa.. Ois sitten käyny tuo eilinen :)
    Mutt, ehtiihän sitä vielä :)

    t. Äippä

    VastaaPoista