tiistai 13. marraskuuta 2012

laiska kynsipäivä

Tänään oon ollut aika laiskalla tuulella, heräsin vasta vähän ennen kolmea iltapäivällä. :D
Ehkä ihan hyvä vaan, siivosin eilen kuitenkin joku kolme tuntia taas kotona, eli olin ahkera.
Ja heräsin yöllä taas joku tuhat kertaa ja ensimmäistä kertaa olin kyllästynyt raskaana olemiseen viime yönä, kun ei meinannut uni tulla millään ja kaikki asennot, missä yritin nukkua, oli hankalia. :/
Eilen alkoikin jo raskausviikko 37! :)
Liberon raskauskalenteri sanoo;

"Suurenee suurenemistaan

Lapsi imee itseensä ravinnon, jonka se käyttää synnytyksen yhteydessä. Hän vetää lapsivettä keuhkoihinsa ja pusertaa sen ulos – kerta toisensa jälkeen. Loppuvesi pusertuu ulos synnytyksen aikana.

On aika ladata hiilihydraatteja

Tunnet todennäköisesti supistusten tihenevän ja voimistuvan. Se on normaalia. On aika ladata hiilihydraatteja syömällä esimerkiksi pastaa ja leipää.
Kun synnytys käynnistyy, kulutat noin 500 kaloria tunnissa. Synnytystä voi verrata maratoniin, joten siihen kannattaa valmistautua perusteellisesti. Lepää paljon, syö kunnolla ja täytä hiilihydraattivarastosi, jotta selviät paremmin loppuun saakka."



Tänään päätin taas uudistaa kynsiä, menikin kivasti varmaan yli tunti taas viilatessa niitä lyhyemmiksi.



Oon nyt selvästi hullaantunut noihin halkeileviin lakkoihin :D
Minni tuli "avustamaan" kuvien ottamisessa ;D


Ilta menikin äidin ja Lassen hääkuvia muokatessa. Muokkasin tänään varmaan 140 kuvaa ja aikaa meni kuutisen tuntia, laittelen niitä tänne heti kun lupa tulee (eli sit kun äiti on ensin ite julkaissut ne :D).

1 kommentti: