lauantai 29. joulukuuta 2012

semipikainen postaus

Mua naurattaa ku kaikki hommat oikeesti vaan jää ku on vauva. Hyvä ku puhelimeen jaksaa ja ehtii vastata. :D
Suihku tuntuu nykyään minilomalta ja superluksukselta ku se on melkein ainut hetki jolloin ei haise maidolta ja on freessi olo. :D Haha.
Avasin tänään mun joululahjakameran jopa, siin on siisti panoramatoiminto, pitää testailla ja laitella kuvia tänne jossain vaiheessa ku ehtii ja ollaan löydetty siihen muistikortti.. :)

Käytiin perjantaina äidin ja iskäpuolen tupareissa (ja iskäpuolen synttäreillä) vauvan kanssa autolla. Oli ihan hauskaa ja paljon hyvää ruokaa. :) Oltais saatu kakkuja ja muuta mukaanki, mut hukutaan edelleen jouluruokiin, ni ei viittinyt ottaa yhtään enempää ruokaa tänne.

Jänskää, huomenna Kalle jää vauvan kanssa kahestaan kotiin muutamaks tunniks ku meen ripsihuoltoon- toivottavasti noi pärjää. :)

Jonno kävi meillä tänään- ite en tosin hirveesti ehtinyt sitä nähdä ku käytin tilaisuuden hyväks ja menin ite reiluks tunniks nukkumaan heti ku olin imettänyt ja iskin vauvan Kallelle. :D Teki hyvää, koska oon ollu taas aika zombiena. :D

Stressasin taas muutamana päivänä ihan törkeesti, ku jouduin antaa sitä lisämaitoa pullosta (vaikka se omaa olikin), mut nyt eilinen ja tää päivä taas menty pelkällä tissillä- ett näköjään jossain alitajunnassa stressas Kallen äidin ja mumman läsnäolo ja se, että ramppasin aina makkariin imettämään, enkä tehnyt sitä rennosti esim. sohvalla, kuten silloin ku ollaan Kallen kanssa kahdestaan.
Pitäis opetella imettämään joku harso suojana, mut tuntuu jotenki niin hankalalta, ku siinä on niin monta vaihetta ku lähes aina käytän samalla maidonkerääjää ja usein myös pumppua sen jälkeen jos vauva imee vaan hetken ja pitää saada tissit tyhjäks. :D Mut eiköhän sekin tuu onnistumaan jossain vaiheessa, ku kaikki asiat käy tutummaks ja helpommaks ajan myötä. Kuitenki vasta 16 päivää vanha vauva ja ei oo aiempaa kokemusta imettämisestäKään. :D

Oltiin ekaa kertaa vaunulenkillä tänään, hitto, että on vaikeeta roudata noita rappusia ylös ja alas rapussa. :o

Menopeli :)

Mikä väsymys? :D

Rakas 
Nii joo! Meinas unohtua! Käytiin perjantaina neuvolassa, painoa poitsulle on tullut viikossa 300g lisää, pituutta on tullut syntymästä 2cm. Eli nyt hän on 3800g painava ja 51cm pitkä. Päänympärys 36,3cm nyt, eli 0,3cm kasvanut. Hirrrweeen iso. :D
Neuvolakorttiin kirjoitettiin;
"Kasvua on tullut hyvin. Äidinmaidolla pärjää. Osaa imeä sekä rinnasta, että pullosta. Jäntevä poika. D-vitamiini maitohappobakteerin kanssa aloitettu."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti