maanantai 10. joulukuuta 2012

rv 40+1

Näköjään meni yli lasketun ajan, jotenki oli arvattavissakin.
Kunhan nyt edes tän viikon aikana syntyis, ni pääsis jouluks kotiin, ehtisin parantua vähän synnytyksestä ja ehtis hetken tutustua rauhassa tyyppiin, ennen ku kämppä on täynnä mummeja ja muita sit jouluna. :)

Heräsin tänään vasta vähän ennen kahta, nukahdinkin kyl varmaan vasta neljän maissa. Nukuttiin eilen sen verran myöhään ja pää oli taas niin täynnä vauva- ja synnytysjuttuja, ettei uni tullut sit millään..

Tänään on ollut suht rauhallinen päivä, vaihdoin lakanat ja tuunasin kynnet. :)

Oon niin joulufiiliksissä, että kynnetki piti saada jouluväreihin :D Nyt on pituuski sopiva vauvanhoitoon.  En voi tajuta kuinka hyvin noi rakennekynsien jämät pysyy edelleenki, ne on huollettu viimeks syyskuun puolivälissä ja vaan kaks niistä on irronnut ja sekin on tapahtunut tässä viime viikkojen aikana vasta! :D

Huomenna on mun synttärit, huomaa, että ajatukset täyttää vaan se, että milloin tää tyyppi päättää syntyä.. Oon ehkä vaan pari kertaa tässä vaan miettinyt, että mullakin on tosissaan synttärit. :D
Ajattelin aloittaa synttäripäiväni niinki ylellisesti, ku viikata vanhat pyykit pois telineeltä ja pyöräyttää uudet koneessa siihen tilalle! :D (Ai mitenni huomaa, että oon raskaana ja ollut kotona kohta 2,5kk ku saa tällästä mielihyvää siitä, että pääsee pyykinpesuhommiin :D)

Lopuks vähän kisukuvia :)
Hellä hetki :D

Yllätetyt :D



"Halimista" :D

Kung fu- katit :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti