tiistai 4. joulukuuta 2012

alkuviikko

Tulis jo vauva, mulla on tylsää ja kauhee vauvakuume!

Hitsi noita otsikoita on hankalaa keksiä aina. :D
Tää postauskin on taas vähän turha, mut teki mieli kirjoitella taas. Tylsä elämä ku on tällä hetkellä. :D Pelkkää odotusta. :)
No, tää varmaan kääntyy pian päälaelleen, eikä ole aikaa ku vaan silloin tällöin kirjotella..
Töistäkin jo kyseltiin tänään kuulumisia, odottavat siellä innoissaan vauvauutisia. :)

Eilen nukuin kolmen tunnin päikkärit neuvolan jälkeen, ihmettelin ku herätyskello ei soinut; mun puhelin oli taas vaihteeks sammunut itekseen.
Meinas jo vähän paniikki iskeä, ku ei auttanut akun pois ottaminen (<- onks toi yhdyssana? :D), eikä mikään muukaan. Laitoin sen laturiin ja siitä pari minuuttia eteenpäin se rupes toimimaan. Siitä ei kyllä olis pitäny loppua akku vielä, ku se vielä aamulla oli lataamassa ja katsoin vielä ennen päikkäreitä, että siinä on akkua.
Se on muutenki sammuillut esim. kesken tekstarin kirjoittamisen ja puheluun vastaamisen jne. En tajua mikä siinä on, en oo edes pudotellut sitä. :(
Taidanki kohta ostaa ihan just puhelimen osarilla. Menee hermot.

Innostuin eilen taas vaihteeks leipomaan suklaatortun, hitsi että tulee ikävä kyllä tätä herkuttelua ilman lihomista. :D

Nam 
Jotenki onnistuinki seisoskelemaan kaks tuntia(!!) keittiössä, vaikka mielestäni tein perusnopean ruoan (makaronia ja jauhelihakastiketta) ja ton superhelpon ja nopean suklaatortun. Kaipa mä oon sit puuhaillut siellä kaikkea muutakin samalla. :D Ei ihmetyttäis mut tuntien.

Tänään vaihteeks siivosin vajaa kolme tuntia, en tajua miten saan siihenkin aina kulumaan noin pirusti aikaa 65,4m2 kämpässä. :D
Okei, hinkkailin kyllä kaikkia oviakin puhtaaks jne "ylimääräistä" ja mulla meni taas vaihteeks selässä joku hermo pahasti jumiin, meinas jalka lähteä alta vähän turhan monta kertaa..

Nyt Erilaiset äidit- ohjelmaa seurailemaan, "kivoja" hippejä siinä tällä kertaa. :D

Mussu-Miska ♥ Mun telkunkattomisseura :D
Riehuja-apina Minni :) Ollut taas ihan supervillinä tänään- murrr. On se rakas silti 

2 kommenttia:

  1. siis ihan alkaa raivostuttamaan ku kattoo noita hippejä............ARGHHHH

    VastaaPoista
  2. Joo, meni oudommaks ja oudommaks niiden jutut vaan koko jakson aikana :D

    VastaaPoista