lauantai 29. syyskuuta 2012

siivouspäivä ja tukkat(/n)arina

Tänään puuhattiin monta tuntia taas kämpän kimpussa, on laitettu verhokoukkua seinään, vauvan huoneen kattolamppu paikalleen, pesty uuni, pellit ja hellan "ritilä", järkkäilty laatikoita ja käyty läpi tavaroita. Ja lisäks vedetty perus viikkosiivous kämpälle. :)
Kalle kävi lisäks kaupassakin.

Tehtiin pitkästä aikaa tortilloja tänään ♥ Edellisen kerran ollaan syöty niitä varmaan joskus kesäkuussa! Joskus syötiin niitä tosi usein.

Nam ♥

Soossit. Voisin syödä guacamolea purkillisen pelkästään xD

Juustoraastetta, namnam ♥

Salaattia, kurkkua, tomaattia, sipulia ja paprikaa

Syötiin ekaa kertaa tälläsiä, maistui kyllä ihan normaaleilta :o

Jäyhelihää

Kallen ruokajuomat ja mun ruokajuoma ;D

Pikanen suklaatorttu, oli hyvää! (Puolet on siis vielä jäljellä :D)
Markku tuli hetki sitten meille käymään, kehui kans tota suklaatorttua. Toi on kyllä ihan megahyvää ja tosi helppo tehdä :)
Nyt Markku ja Kalle kattoo Voicelta tai joltain kanavalta tulevaa pehmopornoleffaa, keskustelee kameroista ja testailee Kallen uusia linssejä- perus :D
Mä taidan majottautua tänne makkariin kattomaan Supernannyä tai jotain muuta vastaavaa, on ollu sen verran rasittava päivä taas ku on tehny niin paljon kaikkea, että taidan nukahtaa pian :D
Meinasin värjätä hiuksetkin, mut päätin venyttää värjäyksen kanssa ens viikkoon, ku nyt on vasta kolme viikkoa edellisestä värjäyksestä. Tää värjäämään joutumisen tiheys ja se jos haluaa hiukset pitää tietyssä mallissa, on ainoat huonot puolet siinä kun tukka kasvaa tosi nopeasti. Toisaalta oon kyllä ihan tyytyväinen, koska oon kasvattamassa mun hiuksia.

Mulla on tänä vuonna leikattu hiuksista 15cm..
Mulla oli siis kolme vuotta musta pitkä tukka ja viime vuoden heinäkuussa kävin ekaa kertaa yli kolmeen vuoteen kampaajalla. Mun edellinen kampaaja jäi äitiyslomalle siis, enkä aiemmin uskaltautunut kellekään, koska mun hiuksia ei ollut leikannut ja värjännyt kuin tasan se yks kampaaja, minä ite ja äiti.
Uskaltauduin sit kuitenkin yhdelle kaverille (joka on kampaaja) leikattavaks ja värjättäväks ja onneks uskalsin.
Laitoin mustaan tukkaan vähän punasia raitoja, joita sitten joka kerta laitettiin vähän lisää, kun menin kampaajalle. Syksyllä leikkautin otsatukankin, joka oli ihan kivaa vaihtelua kans.
Syyskuu '11, tässä laitettu jo pariin kertaan lisää raitoja ja otsis
No, raitojen lisääntyessä kävi mielessä, että sopisko mulle punainen tukka; kaikki oli sitä mieltä, että sopisi ja päätin tammi-helmikuussa uskaltaa kokeilla.
Se oli ihana, räväkkä ja kaikkea, mut tosi ärsyttävä pitää hyvännäköisenä, punainen haalistuu ihan parissa viikossa, joten jouduin kampaajakäyntien välissä itse värjäämään shokkivärillä parin viikon välein.
Tässä tammikuussa '12 70's- teemabileisiin menossa, tollanen punanen tuli ekalla yrittämällä.

Maaliskuu '12

Helmikuu '12

Toukokuu '12
Tässä jo haalistunut punanen maaliskuu '12

Sit pääsiäisenä tein raskaustestin, pidin jonkin aikaa vielä punaista, ennen kuin päätin koittaa blondata tukkaa mahdollisimman oman väriseks, ettei tarttis raskauden aikana pahemmin värjäillä.
7.4. Olin tänä päivänä tehnyt toisen haamuviivaisen raskaustestin, ekan testin tein 6.4. :) Leevin ja Kallen kanssa kävelyllä ja juteltiin samalla innoissamme ja paniikissa, että "jos nyt vihdoin tärppäs" ^_^
Blondaaminen oli iso virhe ja projekti, mihin menikin sit aikaa, rahaa, hermot ja mun hiukset. Ois pitänyt heittää ruskea väri sen punaisen päälle, mut ajattelin sen blondautuvan helposti, koska punaisen alle mulla oli niin monta värinpoistoa tehty.. Mut kukaan ei kertonut mulle, että se punainen on "aika" jämähtävä väri.
Tokan tai kolmannen blondauksen jälkeen toukokuussa

Kesäkuussa
Kesällä jo jouduttiin vetämään n. 10cm pois..
No, keltainen vaalea siitä sit loppujenlopuks tuli, heinäkuussa just ennen Kallen synttärijuhlia ostin kaupasta ruskean värin ja siitä tuli ihan kiva sellainen vaaleanruskea, vaikka paketissa väri olikin tumma.
Juhannuksena :D Fisulla (fisheye- linssi) otettu kuva

Juhannuksena :)

Keltanen, muuten hyvä :D
Mun tukka oli niin huonossa kunnossa, ettei siihen oikein tarttunut väri kunnolla.
Siihen ruskeaankin mulla meni kolme pakettia väriä; yks punaruskea, jossa tulos oli punainen tyvi ja haaleanpunaruskeat muualta blondeilla läikillä.. -> Hiukset kiinni ja juosten lähikauppaan hakemaan uudet värit ja sillä sain sen siedettävän vaaleanruskeaks.
Heinä-elokuussa '12

Heinä-elokuussa '12
Kallen synttäreinä 1.7.12
Elokuussa oltiin Pärnussa iskän lomakämpällä Kallen, mun pikkuveljen Joken ja sen tyttöystävän Lauran kanssa.
Siellä ajattelin kampaajalla vaalentaa tukkaa, mutta ne kampaajat sanoi, että mun tukka on niin huonossa kunnossa, ettei kannata joten päätin sit vetää taas mustaksi, lisäks jouduttiin leikkaamaan joku 5-10cm lisää pois=tulin polkkatukkaisena pois Virosta :D
Ekana iltana Pärnussa, tukka viel pidempi ja vaaleanruskea

HAHA, MIKÄ KUVA :'D Oli niin ruma, ett piti muokata rumemmaks :D Tokana iltana Pärnussa, tukka LYHYT ja musta. Nyt tosin ei enää kaukana tosta ylemmästä kuvasta pituudeltaan, tää kasvaa niin tajuttoman nopeesti! :D
 Nyt pidän tän mustan kyllä vielä varmaan ainakin loppukevääseen asti ja sit voisin ehkä huppuraidoilla vaalennella tätä ja/tai vetää punaiseksi taas, en tiiä :)
Tota episodia aiemmin siis olin kasvattanut tukkaa taas lokakuusta 2010 lähtien, jolloin leikkasin lyhyemmän mallin, kun kyllästyin pitkiin. Nyt on taas sama homma edessä. :/

:D Oisko 2007, pitkä tukka <3

2008/2009, tääki oli ihan hauskan värinen

2009

2009/2010?

Pienenä mulla oli kans pitkä tukka (ja oma ihana auringon vaalentama väri ♥)

Kunnes sit äidin kauhuks halusin näin lyhyen ja äiti sydän syrjällään leikkas :D
Miska dataa :D

Katit telineessään x)
Oho, tulipas pitkä ja kuvarikas päivitys, menikin joku tunti tän kanssa.. Jos nyt sitä Supernannyä ja unta.. Kellokin on jo yli 2 yöllä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti