lauantai 1. syyskuuta 2012

lauantai

Tänään ollaan jatkettu taas muuttopuuhia, herättiin jo 9-10 maissa, kun kaikki kolme eläintä herätteli jollain tavalla meitä.. Oli niiden mielestä siis ruoka-aika. :D
Käytiin nukkumaan vasta kolmen maissa, eli ei hirveen pitkiä yöunia tullut viime yönäkään nukuttua, ihmeen hyvin sitä on silti jaksanut tässä. Varmaan into uuteen kotiin ja raskauden tuoma pesänrakennusvietti auttaa jaksamaan.
Oli jotenkin hullua, kun oltiin jo 11 jälkeen Itiksessä, normaalisti viikonloppuisin ehkä aikaisimmillaan heräillään tolloin. Mut siellä me tänään jo reippailtiin metsästämässä monitoimikoreja ja muuta sälää. Löytyikin itseasiassa sit itseasiassa mm. eteiseen lamppu :)
Pari autollista ollaan roudattu ja purettu tavaraa tänäänkin uuteen kämppään. Näyttää silti jotenkin kummassakin kämpässä, ettei mitään olis tehty, vaikka vuorokaudessa ollaan roudattu yhteensä joku 35 laatikollista tavaraa, mutta about kaikki onkin ollut kaikkia tavaroita kaapeista, yms.

Nyt vähän jännittää, tuleeko kämppään jääkaappipakastinta ens viikon aikana, toivonmukaan, koska tällä hetkellä siellä ei oo minkäänlaista jääkaappia. Siellä OLI sellainen sinapinvärinen jääkaappi pakastelokerolla. Lisäks koko kämppä oli ihan järkyttävässä kunnossa, siellä asui 1994-2012 joku mies, joka oli koko tuon ajan polttanut röökiä sisällä, voitte kuvitella miltä katto ja seinät näytti.. No, meidän tuuri, että toi kämppä oli niin huonossa kunnossa, koska se maalattiin Kokonaan joka puolelta uudestaan, vaihdettiin karmea harmaa muovimatto nättiin laminaattiin, parveketta lukuunottamatta siivottiin meitä varten valmiiksi. :)



"Puhdas" parveke
Lisää "puhdasta" parveketta, epäilen, että tätä ei oo putsattu vuoden '94 jälkeen montaa kertaa :D
Eipä sade enää haittaa parvekkeellakaan, lasitettu parveke!! ♥
Muuttokengät! :D
Hyvin on kestänyt toistaseks ainakin pari viikkoa sitten huolletut kynnetkin muuttohommia :)
Keittiötä, tuonne ajattelin ainakin kahvat vaihtaa joihinkin kivoihin metallisiin ja pistää ehkä  Kallen teippaamaan puiset osat vaikka hopeisiks :)
Keittiön toinen puoli
Olkkaria
Olkkaria lisää
Vaatehuone
Meijän makkari
Vauvan huone :)
Vauvan huonetta lisää
Kylppäriä
Kylppäriä lisää, noi saippuatelineet, yms. löytyi kans vahingossa tänään :)
Veskiä. Pieni ja ruma, mutta ajaa asiansa :D
Hommaa riittää..

Erehdyin hetki sitten katsomaan synnytysvideon netistä, kun yks tuttu oli sellaisen Facebookiin linkittänyt (muistaakseni) vau.fi- sivuilta.. Ei se lisännyt mun synnytyspelkoa, muttei kyllä parantanutkaan. Kalle nauroi mun reaktioille, kun videon alussa olin puoliks piiloutuneena mun paidan sisään ja huusin peloissani videon naisen mukana :D Sit kun tyyppi oli ulkona, niin itkin liikuttuneena. Saas nähä, millainen oon oman synnytyksen aikana. Onneks tässä on vielä hetki valmistautua siihen henkisesti, vaikka tuskin siihen oikeasti voi kunnolla valmistautua, jokainen synnytys on niin erilainen ja riippuu ihmisestä ja kipukynnyksestäkin. Hui!


Jäin nyt pitkästä aikaa baarileskeks, Kalle lähti yhden tuttunsa läksiäisiin ja mä en jaksanut lähteä mukaan näillä unilla, en edes tunne sieltä ketään ja oon mm. kahtena viime viikonloppuna jaksanut olla mukana riennoissa selvinpäin. Tekee ihan hyvääkin välillä olla yksin kotona, tosin oon aina sellainen, että aluks mulla on tosi kivaa ja ihanaa olla yksin kotona, mut sitten jossain vaiheessa tulee aina tylsää ja ikävä Kallea ja sit viestittelen sille ett on tylsää ja ikävä. :D


Pian onneks on ainakin tunniks tekemistä, kun alkaa Bb, hitsi siellä on taas ärsyttäviä ihmisiä tänä vuonna. En tajua, miks sinne joka vuos pitää laittaa niitä samasta muotista veistettyjä pissiskanoja niin kauhee lauma, eiks pari riittäis? Ois paljon kivempi katella porukkaa ihan laidasta laitaan. :)



Huomaa, että on ollut melkein koko päivän poissa, Miskaa piti silittää kädellä ja samaan aikaan Leeviä jalalla :D
Pölhöt :)

Oho, tulipas pitkä postaus. :) Alkuinnostusta selvästi (tai sitten oon niin nolife ja edelleen tottumaton tälläiseen kotona nysväämiseen viikonloppuisin :D)

Huomenna olis ohjelmassa lisää muuttohommia ja sohvapöydän hakua ja tuollaista. Viikon päästä asutaan jo uudessa kodissa! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti