maanantai 11. helmikuuta 2013

viikonlopun tapahtumia ja poitsun eka flunssa :(

Viikonloppu meni taas ihan supernopeasti- niinku aina.
Perjantaina oltiin kotona vaan. Lauantaina käytiin Prismassa ostamassa uudet istuintyynyt partsin tuoleille (pesin käsin toisen niistä, jotka meillä oli ja se meni pilalle, Kalle huomas että niitä ei ois saanu pestä ollenkaan- hups :D).
Prismasta mentiin äidin ja iskäpuolen luo, saatiin kahvia ja hyvää ruokaa. Niin ja mennessä vietiin Kallen kanssa Leevi- koiruli päivälenkille. Oli ihana nähä niitä niinku aina. Poitsukin jutteli ja hymyili niille taas siellä ihan innoissaan.

Sunnuntaina oltiin kans kunnon kyläluutia, käytiin ensin pikkuveljen kummeilla hakemassa kolme jättilaatikkoa vauvanvaatteita (saatiin ihan pirusti tyttöjen vaatteita, ett seuraavan olis paras sit olla tyttö ;D), mut siel oli myös pojalle käypiä vaatteita. Saatiin siellä kahvit ja uunituoretta mustikkapiirakkaa, nam.
Niiden koirat oli superihmeissään ja innoissaan vauvasta. :D
Sieltä lähdettiin mun kummitädin luokse hakemaan Kallen reppua ja jäätiin sinne joksikin aikaa. Sielläkin oli koira(vauva) ihan ihmeissään vauvasta. :D Ja saatiin laskiaispullia ja kahvia. :D
Siellä olikin sit aikamoinen meininki kun mun kummitädin miehen veljen perhe kahden koiransa kanssa tuli sinne myös (tutustuttivat koiria toisiinsa).
En tietenkään muistanut kuvailla 11- viikkosta söpöä koiruliriiviötä tai mitään muutakaan. :(

Flunssa jyllää meillä edelleenkin- tosin pikkumiehellä. :/ Mullakin on vielä vähän nuhaa ja viime yön yskin, mut  poitsulla alkoi nuha ja yskä kans toissailtana. Kalle kävi tänään ostamassa sille kuume- ja kipulääkettä ja laitettiin valokuva-albumit (äidin neuvosta) kehdon alle pääpuolelle, että se olis vähän koholla, eikä yskis niin paljoa.
Toinen on ollut ihan superraukka kun on itkenyt kurjaa oloaan. :( 
Onneks se sai nukuttua tänään kuitenkin n. kolmen tunnin päikkärit sitterissä ja myöhemmin nukuttiin yhdessä vielä puolisen tuntia sohvalla. 
Illalla laittelin pyykkejä, kun Kalle antoi iltamaidon pojalle, niin se rähjäs koko sen ajan ja söi vaan puolet- menin rauhottelemaan ja tarjosin tissiä, niin se kelpas. Eli ensimmäinen kerta kun poika ei halunnut juoda pullosta, vaan haluskin tissiä. Outoa! :D No, käyhän se niinkin. 
Onneks olin siis vielä kipeenä, enkä mennyt jumppaan, koska kerroin Kallelle vasta nyt, mitä tehdä, jos ei pullo kelpaa (lääkeruiskulla tai hörppyyttämällä maidot).

Viime yökin meni hyvin vähillä (abt 4h) unilla, kun poitsu heräili tunnin välein ja itkeskeli siinä välissäkin. Ja mulla kesti aina ikuisuus nukahtaa yskän(kin) takia, toivottavasti tää yö menis vähän enemmillä unilla, koska huomenna mennään poitsun kanssa neuvolalääkärille ja mulla on jälkitarkastus (VIHDOIN!).
Kalle ei pääse mukaan, joudutaan menemään julkisilla. Metrossa ollaan jo kerran oltu poitsun kans, mut huomenna meen ekaa kertaa myös bussilla- vähän jänskättää. Lisäks jänskättää, ett mitä jos poitsu rupee itkemään silloin ku mua tutkitaan, enkä pääse auttamaan. Byääh. :D

Nyt tän päivän Salkkarit ja toivottavasti pian unta kuulaan! 

Natinati murmelit.
Pikkupotilas tänään :(
Järkyttynyt  xD Sunnuntaina otettu kuva.
"I look just like dad"- hippoyökkäri :D Ja toi toka kuva xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti