perjantai 8. helmikuuta 2013

sitkeys palkittiin!

Kuten otsikostakin voi ehkä päätellä- maitobaarin hanat ovat auki taas.
Tai ei sitä varmaan ihan tarpeeksi vielä tuu, koska poitsu on tissillä about kokoajan, tuntuu siltä, että se yrittää lisätä sitä vähän. :) Mutta, ollaan siis pärjätty pelkällä imetyksellä sen perinteisen iltapullon lisäks- joka sekin on ollut nyt mun pakastettua maitoa. Jee! :)
Toisaalta sillä nyt voi olla taas joku tiheemmän imun päivä ollut tänään, koska mm. eilen illalla maitoa tuli jopa enemmän ku se olis halunnu. :D
Join eilen ja toissapäivänä yhden alkoholittoman kaljan päivässä ja se näköjään jelppas, luin netistä ja monet sanoi sen toimivan (tai voihan se olla, että se muutenkin olis jo lähtenyt käyntiin noin hyvin).
Oon kyllä ylpeä itestäni, että neljä päivää jaksoin taistella- rankkaa oli nimittäin, voin kertoa. Olin aika monta kertaa valmis luovuttamaan, mut onneks jaksoin yrittää. :)

Pikkumies rupes toissapäivänä jokeltelemaan. Ai että se on maailman ihanimman kuulosta ja näköstä, varsinkin sen hampaattomaan hymyyn yhdistettynä.
Nyt sillä onkin ollut tosi paljon asiaa, tosi paljon hymyjä ja tosi paljon kyllä itkujakin. 
Luin kyllä just Vauva- lehdestä, että toisena elinkuukautenaan vauvojen itkuisuus on suurimmillaan ja tuohan elää nyt sitä aikaa.
Sillä on tullut viikon sisään ihan uus itkukin, sellainen heliumäänen kuuloinen maailman säälittävin ja suloisin itku- yhdistettynä surppailmeeseen.
Kääntymisyrityksetkin on nyt kovat, ku laittaa pikkuherran mahalleen alustalle. Vielä ei oo ihan onnistunu. :)
Lisäks sille on kasvanut päälaelle uutta tukkaa (ei näy näissä kuvissa :/), se on ihana ku se on pystyssä kokoajan. :D Niin ja silmätkin sillä on jo ihan ruskeet. Isin simmut sai, kuten arvelinki. :)

Flunssakin rupee vähän helpottumaan, tänään jopa siivosin särkylääkkeen voimin. Kahtena päivänähän vedin poitsun kanssa päikkäreitä. :D Eilen laittelin rauhassa pyykkejä ja lepäsin vaan ku poitsu nukku. Se veti tänäänkin 2,5h päikkärit, pari kertaa heräs välissä ja kävin antamassa tuttia ja/tai heiluttamassa sitteriä ja kerran joutu antaa tissiä, mutta tuttikin olis ilmeisesti riittänyt, kun ei se oikeastaan edes syönyt sitä..

Mutta joo, valtakunnassamme siis kaikki oikein hyvin, kun tän flunssan saa vielä kokonaan pois. Lämpöä edelleen ja nuha on nyt näköjään muuttumassa yskäks mut on jo jonkin verran parempi olo ku alkuviikosta. :)
Huomenna mennään äidin ja iskäpuolen luokse, eli poitsun mummilaan. Värjään hiukset siellä jos jaksan. Tai sit äiti värjää jos pyydän nätisti. :) 

Velmuileva hymypoika 
Reeniä, reeniä
Rakas höntti 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti