tiistai 12. helmikuuta 2013

2kk neuvola

Oltiin tänään poitsun kanssa neuvolassa, hän painaa nyt 5318g (syntyessä 3475g) ja on 57,5cm (s. 49cm) pitkä, päänympärys on 39,5cm (s. 36cm). Hyvin on siis kasvanut.
Neuvolakorttiin kirjoitettiin "Jäntevä ja tarkkaavainen. Kasvaa hyvin. Lonkat ok." ja neuvolatäti kehui taas kauniiks pojaks. :D Poitsu sai myös rota- rokotteen, joka annetaan suun kautta nesteenä. Ens kuussa sit ekat piikit. :(
Meillä oli samalla lääkärikäynti, pojalla lääkärintarkastus ja mulla jälkitarkastus. Poitsu hymyili lekurille, kun kuunneltiin stetoskoopilla ja vaa'allakin sillä oli hurjan hauskaa. :D
Viimeks (1kk vanhana) se ei oikein tykännyt mistään, mitä siellä tehtiin. :D
Mulla on kaikki ok, ja saa "vähitellen" aloittaa rankatkin jumpat (3kk synnytyksestä olis suositus ton lääkärin mukaan). Juoda mun pitää kuulemma enemmän, ku hemoglobiini oli aika korkeella.. Molemmat (neuvolaterkkari- ja lääkäri) kyselivät, että syönkö kunnolla, kun mun paino on tippunut niin paljon. :D ; 15,4kg raskauden lopusta ja 9kg ensimmäisestä neuvolasta, eli raskauden alusta.

Poju nukku viime yön ihan unelmasti! Eka pätkä yli 4h, toka 3h ja seuraava kans 3h. Nousin 30min vikan syötön jälkeen ja poitsu nukkui siitä vielä tunnin, sain laitettua itteni valmiiks neuvolaan. :)

Neuvolan jälkeen kävin Itiksessä Kelassa viemässä heti jälkitarkastuspaperin, ostin minipillerit ja kävin Lastentarvikeliikkeessä ostamassa tutin ja uuden samanlaisen tuttipullon, joka käy imetyksen yhteydessä; helpompaa kun niitä on kaks, niin toinen voi rauhassa olla vaikka tiskarissa tai hoitolaukussa. :)

Nyt tuli näköjään täysin kuvaton postaus. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti