torstai 14. helmikuuta 2013

keskiviikon ja torstain häppeningejä

Jee, vihdoin flunssa abauttirallaa ohi. Muutaman kerran päivässä joutuu vielä niistämään, mut that's it. Pojalla vielä vähän yskää ja nuhaa, mut sekin mun mielestä jo paranemaan päin. Kallella taas alkoi nuha eilen ja sil on ollut tänään kurkku kipee. :( 
Ollaan koko perhe näköjään vuorotellen tässä flunssassa. Viimeks sairastettiin vatsatauti vuorotellen. :D No, parempi näin päin ni on ainakin yks joka jaksaa kunnolla olla pojan kanssa. :)

Eilinen päivä meni tosi nopeesti. Päivällä siivosin (ylläri :D) ja iltapäivällä käytiin perhevalmennuksessa, josta mentiin kauppaan.
Jouduttiin ostaa pojalle jo vaippakokoa nro 3! Jestas ku se kasvaa vauhdilla. Joka päivä melkein huomaa, että joku vaate onkin pieni ja se pitää laittaa pois, pienien vaatteiden pino on jo aika suuri. Se on ihan yhtäkkiä humahtanut. Niin ja jouduin jo kaivelemaan koon 60-68 laatikoita ja nappaamaan sieltä paljon vaatteita käyttöön, osa näyttää jo melkein pieneltä, osa on isoja ja osa sopivia. 
Suurin osa 50 ja 56 vaatteista on tolle jo pieniä, noi koot vaihtelee ihan järkyttävän paljon merkistä riippuen. :o
Perhevalmennus oli ihan hauska, oli kiva kuulla muiden vauvaperheiden öistä ja muista jutuista. Siellä oli vauvoja kuuden viikon ikäisestä 3,5kk vanhaan vauvaan. :)

Rakas 2kk, eilen 13.2.13 
Tänään lähin pojan kanssa ekaa kertaa bussilla liikenteeseen, tietty siellä oli kaksoisrattaat, joku pappa auttoi mua nostamaan vaunuja vähän niiden yli, jotta ne sai ees jotenkuten mahtumaan sinne.. Poikaraukka joutu olemaan pää "alaspäin" yli 10 minuuttia, sit ne toiset vaunut onneks lähti.
Mentiin käymään äidin työpaikalla näyttäytymässä. Oli tädit kyllä niin hurmioituneita pikkuherrasta, että :D Ja mummi sai sylitellä taas tarpeeks. ;) (Ja mä sain syötyä ruoan rauhassa :D)

Mummi puki poitsulle ulkovaatteet (kuten aina ku nähään :D)
Muru oli hereillä takastulomatkalla ja ihmetteli :D  
Mennessä oltiin ihan taju kankaalla :D  
Illalla tein meille pihvejä, kastiketta, röstiperunoita ja vihanneksia. Jälkkäriks berliininmunkit ystävänpäivän kunniaks. Ollaan syöty viime päivinä jotain herkkua joka päivä. :D
Nooh, näköjään mulla kilot tippuu siitä huolimatta, joten pitää ottaa ilo irti tästä imetysajasta- sen jälkeen ei voi enää herkutella lihomatta. :D (Huomenna meen Zumbaan :D Jääny reenitki vähän väliin ku olin kipeenä maanantaista maanantaihin ja eilen oli se valmennus).

Namii  
Nii joo, tänään ei tullu pulloraivoja, kun mä syötin. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti