maanantai 15. huhtikuuta 2013

soseita ja muuta löpinää

Torstaina ja perjantaina Joa oksenteli vielä, aivotärähdyksestä johtuen. Kipulääkettä tarvittiin onneks vaan torstaipäivään asti.

Perjantaina kävin zumbassa ja vietettiin rauhallinen koti-ilta.

Lauantaina mentiin äidin ja iskäpuolen luokse, heitettiin ne lentokentälle (lähtivät honeymoonille Turkkiin) ja lähdettiin mun veljen synttäribileisiin. Joa ja Kalle tuli sinne n. tunniks ja mä jäin muiden painostamana bilettämään. Sieltä lähdin yödösällä Sörkkään, josta meninki sitten faijan luokse iltaa jatkamaan ja jäin sinne yöks. Kalle ja Joa tuli aamupäivällä hakemaan mut pois. Oli taas ihan kauhee olo koko päivän eilisiltaan asti. :D Nyt vois kyl olla hetkeen menemättä..
Huomenna tosin mennään kattomaan Killswitch Engagea ja Veera tulee vahtimaan Joaa siks aikaa. Ei kyl huvittais nyt edes minkään keikan ajaks mennä mihinkään ku just lauantaina oli.. No, pitää kattoo jos myynki mun lipun viime hetkellä. :D

Argh, taas mulla tulee nyt ton lauantain takia vähemmän maitoa, mut ihmeen hienosti Joa on jaksanu kuitenki natustaa tissiä, vähän on välillä joutunu imettäessä lähtee kävelemään samalla jos sillä on menny hermot, mut tänäänkin ihan normisti sai pulloa vaan ennen päikkäreitä ja iltaunia. Nälkä sillä kyl oli illalla, se veti hetkessä 120ml pullosta. :D Mut kyllä tää tästä taas. Pitää vaan juoda paljon vettä ja antaa sen olla tissillä aina kun se haluaa vaan. :)

Tänään ollaan nukuttu päikkäreitä yhessä Joan kanssa, syöty (tai siis Joa söi, en mä) tokavikaa päivää bataattia ja nautittu toistemme seurasta.  ♥ 
Joa myös kääntyi tänään ekaa kertaa! Köllittiin sängyllä ja sit se yhtäkkiä vetäs ittensä mahalleen. Sen jälkeen se tyytyväisenä päristeli ja jutteli siinä. :D  ♥ 
Joa on nyt viime päivinä kiljunu tosi paljon, päristellyt ja murissut. Ja ihan hirveesti uusia ääniä tulee monta kertaa päivässä.
Lisäks nälkä ilmaistaan lähes aina maiskuttamalla, väsymys yleensä huutamalla tai silmiä hieromalla, muutaman kerran se on nauranukin jo kunnolla.
Siitä on yhtäkkiä kasvanu iso vauva! :D Joa on myös hetken aikaa komennellut, jos sillä on ollut tylsää tai se on halunnut pois lelukaarelta tms. :)

Torstaina aloitettiin soseet bataatilla.

Iloinen soseensyöjäpoika  ♥ 

Lauantai, Joa tasan 4kk!  ♥ 

Innostuin Joan iltatorkkujen aikana tekemään taas lisää soseita pakkaseen, maissia ja lisää porkkanaa.
Ylihuomenna otetaan bataatin sekaan porkkanaa tai maissia, en oo vieläkään päättänyt kumpaa. :D

Noi soseet näköjään valvottaa Joaa, se on nyt nelisen yötä herännyt sen yhden kerran sijaan kolme kertaa yössä, mut eiköhän toi vaihe mee ohi.
Otin sen nyt taas joskus 5.30 sänkyyn ja herättiinki sit vasta klo 9, en ees muista milloin oltais nukuttu niin myöhään! :D

Mut nyt relausta ja toivottavasti aikasin unille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti