maanantai 22. huhtikuuta 2013

kevät

Aurinko paistaa, on lämmin, mut aivastuttaa niin jurkeleesti. 
Pian alkaa kutiamaan myös silmät ja ja ja..
Vihaan kevättä, koska mulla on niin paha siitepölyallergia, nyt imetyksen aikana on vielä tiukemmassa lääkkeet, mitä saa ottaa, kuin mitä raskauden aikana oli.. -_-
Lisäks ne taa terkkariasemalla hoitaa tosi hyvin asiat, siellä piti jo pari viikkoa sit olla mulle konsultaatio neuvolalääkäriltä allergialääkkeestä, soitin tänään ni eihän siellä mitään ollut. Murr. Käskivät soittaa neuvolaan- huomenna sitte jos muistan. :D
Oli ihanaa tänään siivoamisen jälkeen heittää talvikengät-, takit, villapipot- ja kaulaliinat yms. vaatehuoneen perukoille ja kaivaa kevättakit- ja kengät esiin! :) 
Siivosin muuten paperinpalat sieraimissa, etten aivastelis kokoajan ja joutuis siivoomaan aivastusten jälkiä kokoajan. :DDD

Viikonloput menee aina hurjan nopeesti, jopa äitiyslomalla. Ihan sama mitä tekee, vai onko tekemättä mitään (mäkin joskus jopa oon tekemättä mitään ;D).
Lauantaina käytiin Kallen ja Joan kanssa keskustassa vaunuilla, kävin heittämässä kampaajakaverille äidin käynnistä rahaa, ku olin äidille velkaa ja sit käytiin Clas Ohlsonilla ja Mäkistä hakee välipalaa. :D
Sieltä mentiin Itikseen, mentiin lastenhoitohuoneen kautta (varmistettiin kauppareissun sujuvuus ja mukavuus tankkauksella ja vaipanvaihdolla :D) Cittariin ja tultiin kotiin.

Illalla Kalle lähti rimpsalle ja mä jäin himppeen, oli taas ihan kiva oma ilta, herkuttelin, katoin Burleski- leffan telkkarista ja painuin nukkumaan heti leffan jälkeen.
Tein myös rasvaseoksen mun varpaanväli-ihottumaa (kestänyt syyskuusta asti..) varten, tosin ite käytin Helosania ja ruokasoodaa. Jos toi vihdoin auttais.. En oo kyl laittanut sitä ku kerran- jotenki unohtunu.. Ylläri.
Eilen annoin krapula-Kallen nukkua pitkään, tein meille jauhelihatäytettyjä canneloneja ja kävin zumbassa ja bodyssä.

Tänään taitaa olla tiedossa ihan koti-ilta, maanantain ja keskiviikon jumpat on nyt kolme viikkoa tauolla ennen kesäaikatauluun vaihtumista..
Huomenna vois vihdoin mennä jopa nauttimaan tosta ilmasta vaunulenkille.

Pojilla oli vähän väsy :)
Villi lauantai-ilta. Juomana kokista ja maitoa. :D
"Oikeesti?" :D
Niin joo, Joa nukkui viikonloppuna molemmat yöt kokonaan putkeen!
Viime yönä se heräs kerran, niinku aina. :) Ja nyt se vetää pian neljättä tuntia partsipäikkäreitä. :D

2 kommenttia:

  1. Juuri luin myös tosta perusvoide+ruokasooda yhdistelmästä muualta. Niin oli vaikuttavat ennen-jälkeen -kuvat viikon käytöstä, että ajattelin pitää sen mielessä.

    VastaaPoista
  2. Joo, mulla on nyt hävinnyt ihottuma kolmen päivän käytön jälkeen oikeastaan kokonaan! :)

    VastaaPoista