torstai 30. toukokuuta 2013

hampaiden tekoa

Meillä on nyt pari päivää jo oltu aika kiukkusia. Ihmettelin maanantaina tai tiistaina, että miks poitsu vaan huutaa, eikä huoli tissiä tai tuttia ja haluaa järsiä mun sormea jne.. 
Tajusin kurkata, ni molemmat alahampaathan siellä näyttäis tekevän tuloaan, en oo ihan varma, mut must tunsin jo tänään terävän kohdan yhen hampaan kohalla, ku se puras mun sormea taas.

Joa on onneks nyt itkeny niitä hampaitaan vaan iltapäivisin ja/tai alkuillasta, joten yöt on mennyt sen osalta hyvin.
En oo nyt ollut aina ihan varma, milloin huuto johtuu hampaista ja milloin väsymyksestä, ni oon hetken sit koittanut nukutella/tissittää jne, etten "turhaan" anna lääkettä. Ja sit se huuto onkin yleensä loppunut heti, kun lääke on ruvennut vaikuttaa.

Joa oli tänään oudon kauan hereillä hyvällä tuulella, yleensä sillä tulee väsyraivo, kun on 2-3h ollut hereillä ja sit se on pakko nukuttaa, alkuillasta yleensä pakko pakkonukuttaa. :D
Tänään oli poikkeus ja se veti 5min tirsoilla 15.30-19.50! Ja hyvällä tuulella! Annoin vellin ja laitoin sänkyynki niin, ett katoin vaa ett sen silmät rupes näyttää väsyiltä ja sinne se simahti pinnikseen velliä masu täynnä, kunhan oli kääntynyt ensin mahalleen.

Joa on nyt alkanut kääntyillä niin innoissaan, että tekee sitä sitterissä, hoitopöydällä ja jokapuolella. (Kirjotinkohan tästä jo? No, kirjotetaan uudestaan, jos kirjotin :D)
Se häiritsee jopa sen unia jo, kun se herää ainakin kerran yössä siihen, että ähkii mahallaan.

En päässyt eilenkään sit treenaamaan, ku olin ihan kuollu ku heräsin 6.00 ja olin nukkunut 23.30-2.40, 2.50-6.00- ihan liian vähän.
Syy heräämiseen oli se, ku laitoin Joan syötön jälkeen sänkyynsä ja se rupes hillumaan siellä innoissaan ni annoin tuttia ja sain sen sit takas nukkumaan, ni eiköhän rakas mieheni (se tekee ton aina ku syötän Joaa yöllä) ollu kääntyny selälleen ja kuorsas ku viimestä päivää. No, siinä nätisti yritin herätellä sitä, mut sit jouduin tönimään, että se havahtuu ni se rupes normaaliäänellä, eikä kuiskien raivoomaan, että miks mun pitää töniä :D Ja eiköhän toi pikkumuru sit siitä heränny ja luuli/päätti, ett meidän aamu alko jo.
No, nukuinki sit kahet päikkärit Joan kanssa eilen ja siks en päässyt treenaamaan ku oli vaan pakko nukkua. Ärsyttää, mut ei sitä aina voi jaksaa, eihän?
Illalla nukutin Joan vähän turhan hyvin taas iltatorkuille, ku jätkä nukku sitterissä 19.05-20.10 ja ei meinannu herätä ees vaipan- ja yökkärinvaihtoon :D

Keinumisriemua :)
Perus hengaus/leikki/höpöttely/rauhotushetki ennen yhteispäikkäreitä :) Tykkää katella puita ja muuta ikkunasta mahallaan maaten :D Tai sit selällään riehua kattolampulle ;) Tai kattoa mun kans nauravista vauvoista videoita Youtubesta tai höpötellä/leikkiä muuten :D
Joa riehu tänään leikkimatolla niin paljon, ett toi juttu, mikä piti kaaria yhessä meni rikki ja jouduin sitomaan narun siihen, että toi toinen kaari pysyy pystyssä :D
Joa veti eka väsykilarit Prismassa ja sit nukahti tälleen :D Tais olla vähän väsy?
Rakasrakasrakas ♥ 
Tänään sain nukkua 7.30 asti, otin Joan 4.50 sänkyyn, jolloin taas vähtäs mahallaan omassa sängyssään, kun sen sinne laitto. -___- Neljä kääntämistä ja puol tuntia jaksoin sitä kuunnella ja annoin periks.
Niin ja normistihan Joa käy nukkumaan jo ennen klo 20, eilen vasta n. 20.40, ni tietty sekin vaikutti myöhempään heräämiseen.
Kävin Joan kaa päivällä kaupassa, ku en oo johonki viikkoon taas käyny vaunulenkillä ja toivoin saavani aurinkoa, mut kävi perus mun tuuri ja aurinko rupes paistaa ku tultiin kotiin. :D
Yhteispäikkäreiden jälkeen lähdin Joan kanssa uudestaan ulos, mentiin isimiestä vastaan ja käveltiin puistoon, jossa Joa keinu ekaa kertaa elämässään.
Kiva päivä siis!  ♥ 

Huomenna vois taas leipoa jotain (tullu näköjään perjantaisin tavaks) ja päivällä vaihteeks siivota ja vaik vaihtaa lakanat.
Huomen sit taas paistaa ku mä siivoon kotona. ;) Mut ei voi mitään. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti