sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Buzzausjuttuja

Oho, taas pieni tauko tässä postaamisessa, mut tämmönen erilaisempi nyt tähän väliin.
Yritän huomenna muistaa, jaksaa ja ehtiä postata pääsiäispyhistä. :)



Pääsin mukaan Buzzadorin Oral-B:n hammastahnakampanjaan.
Buzzadorina pääsee/voi päästä eri yritysten kampanjoihin mukaan testailemaan erilaisia tuotteita (yleensä uutuustuotteita) ilmaiseksi.
Useimmiten niitä pitää myös testauttaa vähän kavereilla, mutta siis helppoa ja kivaa hommaa ja ilmaista tavaraa.
Tähän pakettiin kuului Oral-B:n Pro-Expert All-Around Protection-, ja Pro-Expert Emali hammaskiille- hammastahnat, Buzzador- esite, jossa tietoja näistä tuotteista, sekä Pro-Flex- hammasharja.
Lisäksi oli 14 kappaletta jaettavia minihammastahnoja All-Around Protection- hammastahnaa, jotka jaoin kavereille jo muutamassa päivässä.

Lyhyesti mielipiteitä näistä tuotteista;

Noista tuotteista olen tykännyt, hammasharjalla ei tule harjattua liian kovaa vahingossakaan (en kyllä harjaa muutoinkaan) ja hammastahnojen koostumus on jännä, koska se on rakeinen, eikä vaahtoa pahemmin (johtuu siitä, että noissa tahnoissa on vähemmän vettä, kuin normaaleissa hammastahnoissa).

Tykkään itse enemmän tosta All-Around Protect- hammastahnasta, koska se on tosi raikas, pitää hampaat valkoisena, kuten valkaisevat tahnat ja mutta lisäksi se suojaa mm. myös reikiintymiseltä, hammaskiveltä, suojaa hammaskiillettä ja vaikka mitä!


Jos heräsi kiinnostus liittyä Buzzadoriksi, liity tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti