torstai 7. maaliskuuta 2013

"pitkästä" aikaa

Oho, yli viikko viime postauksesta! Onks mulla muka ollu elämää. ;)

Mutta joo, koitetaan nyt taas tällä hattarapäällä päivittää tänne kuluneen viikon tapahtumia;

Viime viikon torstaina kylvetin pojan ja se piti ihan tajuttoman huutokonsertin sen jälkeen, huus ku sitä oltais tapettu. Ikinä aiemmin huutanu silleen, mikään ei auttanut. :( 
Oli maanantaina kuulemma saanut samanlaisen, ku Kalle oli sen kylvettänyt. Ajattelin sen johtuvan kylvystä, mut näköjään se kylpy vaan väsyttää sen niin totaalisesti jos sen tekee vähän ennen nukkumaanmenoa vasta, koska se on parina iltana tällä viikolla saanu samanlaisen kohtauksen, kun on ollu tosi väsynyt.. Tästä opimme, että se on pakko nukuttaa illalla pienille torkuille ennen oikeita yöunia.

Perjantaina mun piti lähteä zumbaan, mut tulikin sit kiire ja lähdin kotoa vajaa 10min ennen tunnin alkua (sinne kävelee n. 5min), meinasin vetää rapun edessä jo lipat ku oli ihan superliukasta, ni tulinki takas kotiin ja tehtiin pizzaa ite. :D

Lauantaina siivottiin ja äiti ja iskäpuoli oli kylässä. :) ♥ 
Lasse ja Kalle laittoi meille pimennysverhon olkkariin.

Sunnuntaina olin ripsihuollossa ja sit illalla kävin zumba- tunnilla, eli viime viikon treenejä kertyi vaunulenkin mukaanlukien 4h 45min.

Maanantaina kävin vatsa-pakara ja zumba- tunneilla. Jouduin ohjaajan kanssa näyttämään jotain paritanssia koko porukalle zumbassa, kiva. :D

Tiistaina kävin päivällä vaunulenkillä ja alkuillasta mentiin iskän ja äitipuolen luona käymässä pitkästä aikaa.

Keskiviikkona siivosin 1,5h poitsu rintarepussa painona, voin kertoa, että tuli hiki! :)
Illalla kävin body- ja balance- tunneilla. Eli tälläkin viikolla oon treenannut jo 4h! :)

Tänään käytiin tapaamassa pappia kirkolla (ristiäisjuttuja varten) ja sit illalla mun isänisä vaimonsa kanssa tuli moikkaamaan poitsua. :)
Poitsu hurmas yllättäen papinki niin, ettei se malttanu pitää näppejään erossa tosta ja se leperteli sille kokoajan. Isoisän vaimo taas sanoi pojan olevan "jopa liian kaunis pojaks" xD Meijän hurmuri. 

Tuli vähän extempore, mut huomenna meillä on lapsivapaa, poika menee mun äidille yöks ja me mennään kattomaan Amaranthea! :)
Toivottavasti imetys nyt ei taas mee mönkään sen takia.. 
Pitää ottaa mahd. iisisti ja onneks tulee aika lyhyt tauko siinä ku viedään poika illalla sinne ja ne tuo sen jo aamupäivällä takasin.
Mä vähän siks epäröin, ett kannattaako mennä, mut voi toisaalta tehdä ihan hyvää päästä kahdestaan tuulettumaan.. 
Ja lisäks pelkään ett tulee hirveesupermegaikävä, ku tulee välillä ikävä pelkästään ku meen eri huoneeseen. :D
Mut toisaalta, poitsu on siellä maailman toisiks parhaimmissa käsissä heti mun jälkeen ja saa siellä yhtäpaljon rakkautta ja huomiota ku kotonakin, että sillä ei kyllä mitään hätää oo siellä. :)

Niin joo, poika on kahtena viime yönä heränny vaan kerran, siis kerran yössä! Miälenvikast! 
Toissayönä meni 20.40 nukkumaan, söi 2.30 ja noustiin 7.30, viime yönä meni nukkumaan 20.40, söi kuuden jälkeen aamulla, eli nukku siis 9,5h putkeen ja noustiin 8.30. En valita, mutten uskalla kyllä vielä iloitakaan, ett olis jatkuvaa..

Mut nyt telkkarinkattomista vielä hetki ja sit tutimaan huomista odottaen innon ja pelon sekaisin tuntein. :D
Heviletti aka pidennykset suoristettu jo valmiiks tänään. :D

Murulla oli vähän rankkaa olla siivousapurina näköjään ;)
Sitä pakkoiltatorkutusta ;)
Matkalla reeneihin :)
Pakkoiltatorkutusta jälleen ;D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti