torstai 11. lokakuuta 2012

kipeysviikko nro 2

Edelleen siis kipeänä, kuten otsikosta ehkä saattaa arvatakin..

Viime postauksen jälkeen tapahtunutta;

Lauantaina Natsku tuli meillä käymään (uutta kämppää kattomaan) ja Markku tuli myöhemmin kanssa. Lauantaina mulla ei ollut melkein ollenkaan kipeä olo!
Natsku tuli siinä kahdeksan maissa ja Markku 23 maissa, meni aika taas ihan supernopeasti, kuten aina kun Markku tai Natsku on meillä kylässä. :) 
Lähdettiin siinä 0.30 maissa koko porukalla heittämään Natskua kotiin ja mentiin samalla kattomaan sen kissaa Möhkistä (en oo ikinä aiemmin nähnyt niin puheliasta kattia :D). Luulin, että oltiin siellä n. 30min, mutta oltiinki siellä sit n. 2h, koska tultiin kotiin n. 2.30..
Juotiin kahvit, höpöteltiin Markun kanssa kahestaan varmaan tunti-puoltoista, kun Kalle purki kuvia kamerastaan. Sit Markku näytti vähän Photoshop- juttuja, mä menin sänkyyn joskus 5.30 maissa, nukahdin pari kertaa n. 15minuutiks ennen klo 7, jolloin Markku lähti ja Kalle tuli nukkumaan. Hassun myöhään oltiin hereillä, vaikka pojatkaan siis ei edes juonut mitään. :D

Sunnuntaina ei muistaakseni tehty mitään.

Maanantaina menin vaihteeks lääkäriin ja labraan, leukkarit ja lämpö oli vähän laskenut, mutta edelleen tosi koholla, sit illalla piti mennä vielä ton varvasvälihaavan takia ihotautilääkärille, sain reseptin rasvaan ja lisäks mun pitää neljänä päivänä kylvettää jalkaa kaliumpermanganaattiliuoksessa 10-15min/päivä.
Oltais haettu se rasva maanantaina heti ihotautilääkärin jälkeen, mutta ne ei enää sinä päivänä valmistanut sitä (tää rasva siis on sellainen, jonka ne apteekissa valmistaa).

Tiistaina olisin taas hakenut rasvan, mutta ne ei taaskaan enää siihen aikaan valmistanut sitä, niin vein vaan reseptin ja tänään se vihdoin oli valmiina, ne lähetti sen johonkin eri apteekkiin tehtäväks ja lisäks se piti maksaa käteisellä. Outo. :D

Keskiviikkona, eli eilen Veera ja Elias tuli meille kylään ja tuomaan mulle äitiystakin syksyks lainaan.
Otin kuumetta laskevan lääkkeen ennen kuin ne tuli ja oli ihanan ihmismäinen olo eilisillan ajan. :D

Tänään oli aamulla toka(vika) perhevalmennus, siellä oli käymässä myös perhe tosi suloisen 1,5 viikkoa vanhan tyttövauvan kanssa.
Sen jälkeen tulin käymään kotona ja lähinki taas lääkäriin. Siellä taas labraan ja leukkarit enempi koholla ku koskaan (22, pitäis olla 8) ja lämpöäkin taas 37,6.
Lääkärin jälkeen tulin viemään koiran ja nukuin vajaan kahen tunnin päikkärit, sit juotiin kahvit ja lähdettiin apteekkiin hakemaan se rasva vihdoin.

Huomenna olis sitten neuvola, se olis ollu jo tiistaina, mut siirsin sen perjantaille siinä toivossa että parantuisin siihen mennessä..
Siellä joudun taas labraan, koska multa otetaan laaja verenkuva, josta toivottavasti selviää syy mun lämpöön ja leukkareihin..

Lauantaina Joken (pikkuveikan) muutto, jonne meen hengailemaan. En kipeänä rupea mitään kantamaan, mutta oonpahan hengessä mukana! :D

Saikkua mulla on vielä siis maanantainakin, jolloin lääkäri soittelee mulle kai labratuloksia. Huomenna enää kolme viikkoa äitiysloman alkuun, toivottavasti parantuisin edes ennen synnytystä.. Maanantaina laskettuun aikaan on enää seitsemän viikkoa, nyt maanantainahan alkoi 32. raskausviikko jo..

Nyt telkkua ja lepoa, ihan superkipeä olo ja selkä taas. Varmaan ku on joutunut ravaamaan tänäänkin niin moneen paikkaan. -_-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti