maanantai 13. tammikuuta 2014

oon voimissain

Nyt se tais alkaa, energinen keskiraskaus nimittäin.

Mulla on niin hypersuper aikaansaava olo, etten kestä! Ekat 12 viikkoa meni kyllä niin sumussa ja väsymyksessä, että aamulla herätessä toivoi melkein jo iltaa, että pääsee nukkumaan. :D Nukuin Joan molemmilla päikkäreillä ja silti olin ihan zombie. Tietysti pidin kotia yllä ihan normaaliin tyyliin, mutta en tehnyt mitään ylimääräistä.
Oon nyt onneissani, ku sain vihdoin soitettua hammaslääkäriin (soittopyyntö) ja Kelaan (verokorttia varten).
Lisäks otin vihdoin mun läppäriin uuden, ehjän laatikossa odottaneen virtajohdon esiin. 
Eilen korjasin käsin kasan vaatteita- jotka on ainakin pari kuukautta sitä odottaneet. :D
Nyt ois tärkeimpinä to do- listalla;
-Puhelimesta kuvat koneelle varuiks
-Koneesta kaikki kuvat ulkoselle kovalevylle
-Tilata Joan ekasta vuodesta kuvakirja

Nyt se onneks vaikuttais olevan takanapäin, kyllähän mua edelleen väsyttää, mutten myöskään osaa käydä ajoissa nukkumaan ja mr. Joa on päättänyt ottaa uudeksi heräämisajakseen 5.40-6.20, jokaisen ei-niin-aamuvirkun äidin unelma-aika herätä. Huh.

Ollaan siirretty (lähes) päivittäinen puistoilu aamuisesta aamu/iltapäivään, Joan unien ja lounaan jälkeen. Joa on ruvennut käymään mega-aikasin ekoille päikkäreille ja jaksetaan molemmat paremmin hillua, kun ollaan saatu nukkua ja syödä just. :)
Se nyt vaan tietty on huono puoli, että muskari olis just Joan päikkäriaikaan ja puistossa ei meidän nykyiseen ulkoiluaikaan oo pahemmin ikätovereita- koululaisia vaan.
En tiedä vielä, miten aion tehdä huomenna ja/tai keskiviikkona, kun se muskari nyt vihdoin tauon jälkeen olis. Alunperin ajattelin, että mennään puistoon heti ysiks (muskari 10.30-11.00), kun se aukee, niin Joa jaksaa siellä eritavalla olla hereillä, kuin kotona.. Mutta tänäänkin pikkumies oli unilla jo klo 8.43.. Saas nähä, saas nähä. Ideoita, anyone?

:D Tää on niin hassu kuva, unipöntti.
Välipalariemua <3
Eilen päästiin ekaa kertaa pulkkailemaan, lumessa leikkiminen ei edes pahemmin kiinnostanut, mutta pulkassa oli kiva istua. :)

Tuntuu, että Joalla on yhtäkkiä taas tullut kauhea kehitysharppaus, ymmärrys tuntuu kasvaneen ja se yrittää kertoa asioita enemmän.

Joa oppi toissailtana vihdoin juomaan istuen nokkamukista :)
Aloitin tänään vasta aktiivisen (unien ja ruokailun jälkeen) potattamisen, aiemmin Joa ei oo siinä oikein suostunut istumaan.
Tänään suostui, joka kerralla, kun sen siihen laittoi. :)
Saatiin isompi hätä siihen suoritettua yhdellä kerralla! Aika hyvin ekaks päiväks.

Tänään on muutenki ollut onnistumisten päivä, oon kironnut Joan talvihanskoja jo ikuisuuden, ku niissä ei millään meinaa saada peukaloita sinne, minne ne kuuluu. Tänään onnistui! Vedin pienet voitontanssitkin sen kunniaksi.

(Kirjoitinkohan jo tästä?) Oon nyt uskaltanut jo yhden jumpan ajaks antaa Joan kummitätinsä vahdittavaks.
Huomenna Veera tulee taas, mä meen äidin salille, kun niillä on avoimet ovet. 
Tänään oli taas äiti ja iskäpuoli meillä treenivahtina.
Keskiviikon jumpan ajaks tulee Jenni hoitamaan Joaa ekaa kertaa. (Tai on ne kaks kertaa olleet päivällä hetken kahestaan, mut nyt on iltahommatkin.)
"Pieni" treeni-intokin siis päällä taas. Ajattelin mennä myös perjantaina ja sunnuntaina. :D

Nyt pakko lopettaa, ettei mee Panttivangit ihan ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti