tiistai 31. joulukuuta 2013

joulu

Oltiin tänä vuonna joulu Vaasassa, Kallen äiti, mumma ja muita sukulaisia asuu siellä.
Meillä on näköjään muodostunut perinteeksi, että jokatoinen joulu ollaan Helsingissä- ja joka toinen siellä. Tuo kivaa vaihtelua jouluihin mun mielestä. :)

Aamu alkoi puistoilulla meidän pikkuperheen kesken, siellä oli sentään vielä keinutkin, meidän lähipuistoista on kaikista laitettu ne jo pois. Ihan typerää, kun ei ole edes lunta! :(






Puistosta suunnattiin saunaan, Joa pääs elämänsä ekaa kertaa saunaan. Tykkäs ihan hirveesti (istua vadissa ja lätsyttää vettä :D)

Onnellinen saunoja <3
Hengailtiin jonkin aikaa vielä Kallen äidin luona ja otettiin piparkakkupojasta kuvia. :)











Sitten siirryttiin Kallen mumman luokse syömään ja lahjoja availemaan. Siellä oli myös Kallen toinen eno vaimonsa ja koiransa kanssa.









Lahjojen availun jälkeen Joa laitettiin avonaiseen lämpöpussiin rattaisiin nukkumaan eteiseen ja me istuttiin vielä pari tuntia aikuisten kesken, Joa ei onneks herännyt kun laitettiin hattua, lämpöpussi kiinni, käveltiin Kallen äidin asunnolle- eikä edes sänkyyn siirtämisestä! :D

Joulupäivän aamuna Joa avas vielä yhden unohtuneen paketin. :)




Kuvassa Kallen mumma, kaks serkkua ja me :)

Fammun sylissä <3

Kaikenkaikkiaan joulu oli mukava, vähän ohi se meni, kun aikataulutkin vähän petti ja kaikki vähän stressas. Toivottavasti ens vuonna jää stressit pois kaikilta, niin on mukavempaa. (Kalle lähinnä kiukutteli ;D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti