keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

ai oliks mulla blogikin?

Vähän jäänyt taas kirjoittelu..

Ei olla tehty oikeastaan mitään ihmeellistä, nyt oli monta päivää ku ei päässy ees ottamaan aurinkoa, tänään ja eilen oltiin pitkästä aikaa.
Tänään tosin Joalla kesti nukahtaminen rattaisiin 1,5h ja sil tuliki sit uusiks nälkä, eli menin puistoon vaan syöttää sen ja sit tultiinki melkein heti kotiin ku mullakin tuli pissahätä ja kaikkea. :D

Kotona nukuttiin taas päikkärit ja sit Joan päivällisen jälkeen mentiin yhteen puistoon keinumaan ja sit viel toiseen 40 minuutiks auringosta nauttimaan (tai siis, Joa nautti pinkin sateenvarjon luomasta varjosta :D)

Mulla on ollut muutenki nyt pari päivää jotenki ihan "blaah"- olo, mietin ett oonkohan mä polttanu vähän itteni loppuun ku oon varmaan joulukuusta asti kokoajan tehny jotain, enkä kunnolla relannut varmaan päivääkään.. 
Silti en vaan jotenki osaa olla paikoillaan, mut pitäis varmaan viedä johonki rentouttavaan hemmottelupäivään tms, ni saisin joutuisin hetken rauhottua. :D
Tänääki oli "pakko" väsätä Joalle kolmea eri sosetta. :D
Joa onneks piristää kuitenkin aina päivää, vaikka sitäkin kohtaan tulee aika blaah- olo, jos se on superhuonolla tuulella.. ;)

Otettiin ratasosa käyttöön :)
Innoissaan tönötti koeajelua varten :D
Lähikaupassa Joalle tuli surppailme, ku se näkee noista rattaista tietty eri tavalla ku vaunuista ni se oli ihan "Mihin sinä olet vienyt minut?" :D

Joa löytyy pinniksestä nykyään ihan mistä sattuu :D
Syöttötuoli on nyt myös hetkittäin käytössä päivisin, siihen asti, ett Joan selkä väsyy ja loppu/alkusyöttö sit sitterissä tai mun sylissä.
"HAA, NYRKKIÄ ÄIDIN SUUHUN"
Kannattaa polttaa itteensä pellillä käteen ku tekee porkkanakakkua.. :/
Meil puuttuu toi jalkatuen kangas, joudutaan tilaamaan uus, se tulee kai vast syksyllä mut eiköhän me näin pärjätä siihen asti :)
Joan selkä lehahti tälläseks ku söin mansikoita :/
Oli vahingos salama päällä xD
Iso poika jo! :')
Ne ihottumanaiheuttajamansikat :D
Joan maanantaiset neuvolakuulumiset;
Paino 7635g (7145g)
Pituus 68,3cm (66,1cm)
Pipo 43,3cm (42,3cm)

Surku tuli taas ku piti olla nakuna vaa'alla, mut muuten oli ilosella tuulella siellä, vaikka aamutorkutki myöhästy 40 minuutilla. Olin jo varautunu huutoon.. ;D

Kortissa lukee: Hyväntuulinen, iloinen kaveri.
Hyvä kasvu. Iho siisti. Istuu selkä suorana, hetkittäin jalkoihin varaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti